Design

MAGAZIN

A magyar piacon még nem elterjedt és nem ismertek a Premade Arculatok. Pedig sok potenciál rejtőzik bennük és van egy réteg, akiknek ez a megoldás lehet a kézenfekvő. De mit is takar pontosan a Premade Arculat?

ÚJ! Premade Arculatok, melyek a márkára szabottan átalakíthatók

ELOLVASOM

Lehet, ismerős a fogalom, de sokan úgy gondolják, hogy nincs rá szükség. Létezik pár városi legenda arról, hogy mi is az arculattervezés és miért nélkülözhető. Nézzük, miért is gondolom, hogy ezek tévhitek.

Az arculattervezés csak a nagy cégeknek szükséges?

ELOLVASOM

A moodboard egy kollázs, amely elsődlegesen a márkához köthető stílust, hangulatos fotókat, színeket, mintákat mutatja be. A moodboard egy irányvonal, segítségével több mindent meg tudunk határozni.

Arculattervezés kezdő lépése, a moodboard

ELOLVASOM

Alapvetően ebből indul ki a tervezési folyamat. A brief egy útmutató. Nélküle a tervezés csak találgatás, koncepciók nélkül. A végeredmény nem az lesz, amit a megrendelő szeretne.

Miért van szükség design briefre?

ELOLVASOM

Amikor elkészül egy elegáns, exkluzív márkastílus, jó ha látjuk és tudjuk előre, hogy hogyan fog működni élőben. Szeretnénk tudni, hogy hogyan mutat a névjegykártyán, bögrén, pólón, papírtáskán, egyéb felületeken, amikre majd a szolgáltatásnak szüksége lesz.

Röviden a mockup előnyeiről

ELOLVASOM