Karácsony 2020 – Ingyen letölthető karácsonyi grafikák

Az idei karácsony nem olyan lesz, mint eddig.  Azonban az a megnyugtató hír, hogy lesz, nem marad el, nem lehet eltörölni, vagy eltolni egy évvel későbbi időpontra.

Ingyenesen letölthető karácsonyi grafikákkal szeretnék kedveskedni Neked, amit felhasználhatsz a vállalkozásodhoz, a személyes blogodhoz, vagy éppen a vlogodhoz! Lehet, hogy apróságnak, nélkülözhetőnek, vagy lényegtelennek tűnik, mégis szívből készültek. 

Ezek felhasználásával te magad is összeállíthatod a karácsonyi képeslapodat, kísérőkártyádat, online esemény meghívódat, a karácsonyi kampányod hirdetéséhez szükséges képanyagot egy grafikai programban, vagy online grafikai szerkesztőben (pl. Canva, Adobe Spark).

(A grafikai elemek online megjelenéshez alkalmasak, nyomtatáshoz nem.)

Innen tudod letölteni.  ◄ Kattints rá!

A csomagban arany és piros, illetve bónuszként színes grafikai elemek találhatók. Külön mappákban találod a grafikákat, színenként elkülönítve. 

Az arany és a piros mappa ugyanazokat a grafikákat tartalmazza, 15-15 db elemet. A bónusz mappa 3 db színes grafikát tartalmaz. A mappák tömörítve vannak ZIP formátumban, amiket letöltés után ki kell csomagolni!

Kérlek, mindenképpen olvasd el a mappákban található információs dokumentumot, ami a felhasználásra és a licencre vonatkozik!

Remélem, örömöd leled a grafikákban!

Szerző: Deák Zsuzsanna
Bejegyzés megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.