Karácsony 2020 – Ingyen letölthető karácsonyi képeslapok

Folytatódik a karácsonyi meglepetéssorozat! Ezúttal egy kész terméket rejtettem az ajándékdobozba, amit ingyen lehet letölteni. Ezt követően nincs más teendő, csak használni kell!

Az e heti ajándékcsomag tartalma kétféle karácsonyi digitális képeslap, három méretben. Használhatod vállalkozásodhoz, személyes csatornáidon, vagy egyszerűen elküldheted e-mailben. Alkalmas Facebook és Instagram megjelenéshez is.

A képeslapok elkészítése mögötti gondolat az volt, hogy az idei karácsony egyre inkább más irányt vesz, másmilyen lesz, mint ahogyan eddig megszoktuk. Nem úgy hangolódunk rá, mint eddig. Nem találkozunk vagy nem biztos, hogy tudunk találkozni idén szeretteinkkel, külföldön élő családtagjainkkal, barátainkkal.

Azt hiszem, most sokunknak is az lenne a kívánsága, mint amit Ady Endre fogalmazott meg Karácsony című versében:

“(…) De jó volna megnyugodni.

De jó volna mindent, mindent elfeledni,

De jó volna játszadozó gyermek lenni.

Igaz hittel, gyermek szívvel a világgal

Kibékülni, szeretetben üdvözülni. (…)”

Amennyiben benned is hasonló gondolatok vannak, küldd el a digitális képeslapot szenteste előtt annak, akivel idén személyesen nem, csak online tudtok találkozni karácsonykor!

(A képeslapok online megjelenéshez alkalmasak, nyomtatáshoz nem.)

Innen tudod letölteni! Kattints rá!

A csomagban kétféle digitális képeslap található, három méretben. Az egyik méret alkalmas elektronikus levélben történő küldéshez, Facebook-bejegyzéshez. Találsz a csomagban Instagram és Facebook story megosztáshoz megfelelő képeslapot is. A kisebb méret Instagram-bejegyzés készítéséhez használható.

A link alatt találod az összes – 6 db – képeslapot.

Kérlek, mindenképpen olvasd el a képeslapok mellett található információs dokumentumot, ami a felhasználásra és a licencre vonatkozik!

Remélem, örömöd leled a digitális képeslapokban!

Köszönet a Teatro Társulatnak az Ady Endre vers ajánlásáért! (Mert a kultúrára szükség van!)

Szerző: Deák Zsuzsanna
Bejegyzés megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.